Monday , February 17 2020
Lajmi i fundit

Karisma: KONFERENCA PËR UJËRAT E MALIT TË ZI

Loro NrekiqNën organizimin e Shoqatës së Ujësjellësve të Malit të Zi dhe Bashkësisë së Komunave, sot në kompleksin „Holiday Village Montenegro“ filloi konferenca dy ditore për ujërat.

Në këtë tubim të madh marrin pjesë drejtorët e ujësjellësve të të gjithë Komunave, përfaqësuesit e Qeverisë dhe ekspertët nga lëmia.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq duke iu uruar punë të frytshme pjesëmarrësve të konferencës tha se me realizimin e dy projekteve të mëdhenj, me vlerë prej rreth 25 milion euro, do të përmirësohet në mënyrë të konsiderueshme cilësia e ujit dhe rregullimi i mbeturinave në këtë Komunë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top