Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Karisma: NAIL KURTOVIQ – SHILO MË I MIRI GJATË SPECIALIZIMIT

Holiday Village MontenegroPunëtori në resortin “Holliday Village Montenegro”, Nail Kurtoviq – Shilo, fitoi vlerësimet më të larta të kësaj kompanie gjatë trajnimit në Meksikë.

Së bashku me te në këtë trajnim, i cili zgjati nga fundi i janarit deri me 15 mars, ishin edhe tre punëtorë të kësaj kompanie: Enis Katana, Armin Xhinoviq dhe Dushan Mitroviq.

Me dije të reja ato tani kanë më shumë mundësi për përparim në punë.

Siç mësojmë, pas sezonit të ardhshëm në specializim do të shkojnë 15 të punësuar nga “Holliday Village Montenegro”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top