Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

“Karisma”: NDAHEN DHURATAT PËR TË VEGJLIT

Karisma Viti i RiKompania “Karisma Hotels Adriatic Montenegro” me rastin festës së Vitit të Ri të enjten gëzoi të vegjlit nga Ulqini.

Në “The Long Beach Hotel Montenegro” u organizua solemniteti modest në të cilin u ndan dhuratat për fëmijët e të punësuarve në këtë kompani.

Dhuratat iu ndanë edhe fëmijëve nga kopshti “Solidariteti”, si dhe fëmijëve me nevoja të veçanta.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top