Wednesday , January 16 2019
Lajmi i fundit

Karisma: NË HAPJE KËNDOJNË ZHELKO JOKSIMOVIQ DHE JELLENA TOMASHEVIQ

KarismaKëtë të premte, me 18 Maj, solemnisht do të hapet kompleksi „Holiday Village Montenegro“ në Plazhin e madh.

Në këtë solemnitet do të jenë të pranishëm të ftuarit e shumtë nga vendi dhe jashtë, dke përfshirë edhe funksionarët e lartë të turoperatorëve të mëdhenj.

Portali Ul-info mëson se mysafirët do t’i argëtojnë yjet e estradës Zhelko Joksimoviq dhe Jellena Tomasheviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top