Tuesday , December 11 2018
Lajmi i fundit

Karisma: PËR KATËR MUAJ “HOLIDAY VILLAGE MONTENEGRO”

Karisma 1Grupimi ndërkombëtar hotelerik “Karisma Hotels & Resorts” njoftoi se janë intensifikuar punimet në rikonstruktimin e ish hotelit “Belvi”.

Hoteli, siç thuhet, do të bëhet pjesë e kompleksit Holiday Village Montenegro të cilin do ta menaxhojë kjo kompani.

Faza e parë e këtij projekti do të përfundojë për katër muaj, gjegjësisht me 1 maj, kur hoteli “Belvi” do të kategorizohet me katër yje.

Ai gjithsej do të ketë 257 dhoma, 4 pishina, 4 restorante, 4 bare dhe spa qendrën, terrenet sportive dhe parkun aventurist për fëmijë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top