Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Karisma: PËRFUNDON KUPA E KAMPIONËVE NË SHAH

Loro shahPas shtatë ditëve garë në kompleksin hotelerik “Holliday Villages Montenegro” në Ulqin, në kampion evropian janë bërë skuadrat: Nona nga Gjeorgjia në konkurrencën e femrave dhe Padova nga Italia në konkurrencën e meshkujve.

Kupa e Kampionëve Evropian për meshkuj dhe femra për herë të parë ka fituesin i cili medaljen e arit e meritoi me rezultat maksimal, ndërsa njëkohësisht u thye edhe rekordi për nga numri i pjesëmarrësve dhe skuadrave. Në këtë garë në të dy konkurrencat morën pjesë 524 garues nga 48 vende.

Federata e shahut e Malit të Zi vërtetoi mikpritjen e vet dhe ishte nikoqir dinjitar i elitës evropiane të shahut.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top