Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Karisma: PO FITOJMË MIRËNJOHJE PËRGJATË BOTËS

karismaGrupimi ndërkombëtarë hotelerik “Karisma Hotels & Resorts” e cila me sukses po e përfundon vitin e punës në Mal të Zi, fitoi mirënjohje me vlerë.

Mysafirët e hoteleve të Karismës prej tani edhe zyrtarisht po kënaqen në njërën nga kuzhinat më të mira në botë – restorantin Le Chique të Karismës, i cili gjendet në Azul Beach Resort Riviera Cancun në Meksikë, u vendos në listën e 50 restoranteve më të mira në Amerikën Latine për vitin 2018.

Le chique është i vetmi restorant i hotelit në këtë listë dhe i pari restorant nga jugu i Meksikës, i cili gjeti vendin në këtë listë prestigjioze.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top