Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Karisma: REALIZUAM RRETH 150 MIJË BUJTJE

KarismaNë kompleksin hotelerik “Holiday Villages Montenegro” në Plazhin e Madh, të cilin e zotëron kompania “Karisma hotels & resorts Montenegro”, këtë vit pushuan gati 29 mijë mysafirë, të cilët arritën 150 mijë bujtje rekord, shkruan “Vijesti”.

Drejtori i kompanisë për Evropën lindore Nemanja Kostiq tha se mysafirët kryesisht ishin nga Anglia.

“Sezonin akoma nuk e kemi mbyllur dhe planifikojmë këtë vit të jemi të hapur 365 ditë”, shtoi ai.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top