Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

Karisma: SË SHPEJTI “DITËT E DYERVE TË HAPURA”

KarismaNga kompania “Karisma” njoftuan se në këtë resort do të mbahen “Ditët e dyerve të hapura”.

Siç theksohet, këto ngjarje do të mbahen me 18 dhe 19 shkurt, si dhe me 25 dhe 26 shkurt në periudhën prej orës 09:00 deri në orën 17:00, në hapësirat e “Holliday Villages Resort”.

“Bëhet fjalë për ditët kur kolektivi ynë do të jetë në dispozicionin e të gjithë qytetarëve të cilët janë të interesuar për punë. Mundësi kur do të mund të vijnë në rizortin tonë, ta dorëzojnë personalisht biografinë e tyre dhe të informohen për pozitat dhe kushtet e punës të cilët i ofrojmë”, thonë në Karisma.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top