Thursday , August 16 2018
Lajmi i fundit

Karisma: SHPALLET KONKURSI PËR PRANIM TË PUNËTORËVE

Karisma 1Kompania “Karisma” shpalli konkursin për pranim të punëtorëve në hotelin e ardhshëm “Holiday Village” (Belvia i tanishëm).

Informatat e nevojshme mund të merren në faqen https://prekoveze.me/oglasi-za-posao?employer_id=1465

“Karisma është bartës i njërit nga shpërblimet më të rëndësishme në fushën e marrëdhënieme të punës, “Great Place To Work” çertifikatës, të cilën e ndan trupi i cili përcjell dhe përkrah kulturat korporative prej më shumë se 40 vitesh, që vërteton statusin e Karismes si një nga punëdhënësit kryesor në fushën e turizmit dhe hotelerisë në nivel global”, theksojnë nga kjo kompani.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top