Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

KD “Qendra për kulturë”: JENUZ ABAZI DHURON PAGEN MUJORE

Jenuz AbaziAnëtari i Këshillit drejtues të Ndërmarrjes publike “Qendra për kulturë” Jenuz Abazi në mbledhjen e sotme ka thënë që kompensimin e vet mujor për punën në këtë trup do të ja dhurojë Bibliotekës së qytetit dhe Qendrës për kulturë.

Paga mujore për anëtarë të këshillave drejtues të ndërmarrjeve publike themeluese e të cilëve është vetëqeverisja lokale është 150 euro.

Jenuz Abazi është anëtarë i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top