Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Këndi i lojërave tek Qendra kulturore: REALIZOHET FAZA E PARË E PROJEKTIT

ParkuNë hapësirën tek Qendra për kulturë anëtarët e shoqatës Prindërit, si dhe qytetarët dhe fëmijët nga Ulqini, kanë vizatuar të shtunën simbolet argëtuese-edukuese në fazën e parë të realizimit të projektit “Të kthejmë fëmijëve këndet e lojërave”.

“Terreni po përgatitet për vendosjen e lojërave, vijon vendosja e gardhit prej drurit të cilën e siguroi fabrika “Kurti”, ndërsa për 15 ditë vijnë edhe lojërat”, deklaruan për Portalin UL-info nga shoqata e përmendur.

Sponsori gjeneral i këndit të lojërave është CKB banka, ndërsa falënderim i madh i shkon edhe sipërmarrësve të Ulqinit të cilët kuptuan rëndësinë e lojës së sigurt dhe ndihmuan në sigurimin e pajisjeve shtesë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top