Wednesday , February 26 2020
Lajmi i fundit

Kërkimet e naftës: DO TË NISIN EDHE GREKËT, SHPIMET NDOSHTA NË FUND TË VITIT

Polar Empress, nafta 2Kompania greke “Energean”, e cila në mars të vitit 2017 ka nënshkruar kontratën me Qeverinë rreth koncesionit për prodhimin dhe hulumtimin e naftës dhe gazit në nëndetin malazez për dy blloqe në komunë të Uqinit, hulumtimet sizmike të nëndetit duhet të fillojë gjatë tre muajve të parë të këtij viti.

Pak kohë më parë hulumtimin sizmik 3D e përfundoi konzorciumi italo – rus “Eni – Novatek”.

Sipas paralajmërimeve të Qeverisë malazeze, në fund të këtij viti mund të pritet shpimi i parë në nëndetin tonë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top