Monday , February 24 2020
Lajmi i fundit

Këshilli i Romëve: UKOVIQ PËRSËRI NËNKRYETAR

Të premten u mbajt mbledhja konstitutive e Këshillit nacional të Romëve, në të cilën Muhamed Ukoviq nga Ulqini është zgjedhur për nënkryetar të këtij institucioni.

Ukoviq edhe deri tani e kryente këtë funksion. Ai është po ashtu anëtarë i Këshillit drejtues të Fondit për pakica.

Ukoviqi është gazetar dhe është pjesë e Komunitetit Egjiptian në Mal të Zi.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top