Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

Këshilli për privatizim: NË PLAN “RIVIERA E ULQINIT”, PLAZHI I MADH, ADA DHE SHASI

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijeraKëshilli për privatizim dhe projekte kapitale i Qeverisë së Malit të Zi ka përcaktuar të martën Draftin e vendimit për planin e privatizimit për vitin 2017.

Me këtë dokument është paraparë “shitja e aksioneve dhe/ose dokapitalizimi dhe/ose valorizimi i një pjese të pronës së Ndërmarrjes hotelerike-turistike ‘Riviera e Ulqinit’ – AD Ulqin”.

Parashihet edhe “valorizimi turistik nëpërmjet zhvillimit, ndërtimit, financimit dhe menaxhimit të kompleksit ekskluziv turistik dhe qiradhënia afatgjate e tokës”, në Plazh të madh dhe Ishullin e Bunës, si dhe të motelit Shas me Ekonominë e Katërkollës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top