Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

KF “Otrant Olympic”: NEXHAD HASANAGA NË KRYE TË KLUBIT

Image-1 (20)Kumtesë për opinion e Klubit të Futbollit “Otrant Olympic”.

Dëshirojmë të Ju njoftojmë se KF “Otrant Olympic” pas sezonit të vjetshëm të suksesshëm formoi Udhëheqësinë e re të klubit në krye me Nexhad Hasanagën.

Nënkryetar i klubit edhe në periudhën e ardhshme do të jetë Arijan Lamoviq, gjersa Gjovani Koçoviq do të jetë drejtor sportiv.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq përkrahu kryetarin e ri të klubit dhe para Komunës premtoi përkrahjen e madhe. Të gjithë u pajtuan se duhet të bazohemi në fuqitë vendase, ndërsa në periudhën e ardhshme do të kërkojmë përforcime.

Së shpejti klubi do të emërojë edhe trajnerin e ri të klubit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top