Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Kik boks klubi “Albulena”: SHTATË MEDALJE TË ARTA

AlbulenaKlubi i Kik Boksit “Albulena” ka qenë klubi më i suksesshëm në Turneun ndërkombëtar “Budva Open 2014”, i cili është mbajtur më 29 mars në Budvë. Nëntë garuesit e këtij klubi kanë fituar shtat medalje të arta, tri medalje të argjendta dhe dy të bronzta.

Garuesi më i suksesshëm nga “Albulena” ka qenë Emir Dervishi, i cili në finale ka fituar ish kampionin e Evropës nga Finlanda, në disiplinën full kontakt, kategoria -81.

Medalje të arta kanë fituar dhe Marian Dukagjini në disiplinën lou kik, Filip Gjakonoviq në lou kik dhe kik lajt, Sherif Asanoviq në disiplinën semi kontakt, Lluka Glenxha në lou kik dhe Petar Allagiq në semi kontakt.

Në turne kanë marrë pjesë garues nga Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Serbia dhe Finalanda.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top