Tuesday , October 23 2018
Lajmi i fundit

KKSH: PROGRAMI I AKTIVITETEVE PËR DITËN E FLAMURIT

KËSHILLI KOMBËTAR I SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI ME RASTIN E DITËS SË FLAMURIT KOMBËTAR – 28 NËNTORIT REALIZON KËTO AKTIVITETE:
PLAVË

– 24. 11. 2017
– SHFAQJE ARTISTIKE NË QENDËR PËR KULTURË – PLAVË, ORA 12:00
– NË BASHKËPUNIM ME SH.A. „MAJA E KARANFILIT“

MALËSI – TUZ

– 28.11.2017
– MANIFESTIM KULTUROR NË QIK – MALËSI ORA 19:00
– NË BASHKËPUNIM ME SH.A. „KOHA“ DINOSHË
ULQIN

– 28.11.2017
– MARATONA SHKODËR – ULQIN
– NISJA PARA BASHKISË SHKODËR ORA 9:00
– CAKU PARA KOMUNËS SË ULQINIT
– PROGRAM ARTISTIK
ME SHOQËRITË KULTURO – ARTISTIKE DHE TË FTUAR SPECIAL AKTORIN GJERGJ DOÇI
– QENDRA PËR KULTURË ULQIN ORA 19:00

AKTIVITETET FINANCOHEN NGA:

FONDI PËR MBROJTJEN DHE REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË PAKICAVE

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top