Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Klosi: KRIM EKOLOGJIK NË BUNË, TË DËNOHET KEQBËRËRSI

Blendi KlosiRreth 200 qese me pula të ngordhura u nxorën këtë muaj nga Buna.

“Kemi të bëjmë me krim ekologjik. Keqbërësi duhet të gjendet dhe të përgjigjet penalisht. Nuk guxojmë të tregojmë asnjë lloj tolerance ndaj tij”, tha ministri shqiptarë i mbrojtjes së mjedisit dhe turizmit Blendi Klosi.

Qeveria e Malit të Zi për këtë arsye i dërgoi notë proteste Shqipërisë, sepse është vërtetuar se qeset në lum erdhën nga bregu i Shqipërisë.

Mediet e Shqipërisë thonë se qeset me pula janë nga Ferma “Driza” nga Fieri, në Shqipërinë e mesme.

Mbetet të hetohet se në cilën mënyrë ato mbërritën në veri të këtij vendi, e pastaj në Bunë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top