Friday , June 5 2020
Lajmi i fundit

Koalicioni për luftë kundër korrupsionit: BËJNË PJESË EDHE DY OJQ NGA ULQINI

CGOPërfaqësuesit e 14 organizatave joqeveritare (OJQ) kanë nënshkruar Memorandumin për themelimin e Koalicionit për Transparencë dhe Luftë kundër korrupsionit në nivel lokal, qëllimi i të cilit është, siç njoftohet, forcimi i transparencës dhe përgjegjshmërisë së institucioneve në fushat me rrezik të veçantë për këtë fenomen negativ.

Memorandumin e kanë nënshkruar Qendra për arsimim qytetar (CGO), Qendra për Monitorim dhe Hulumtim (CEMI), Ul-info nga Ulqini, Instituti Aleternativa (IA), “Za druga” nga Petrovci, Qendra Për Zhvillimin e Organizatave Joqeveritare (CRNVO), Juventas, Bonum nga Plevla dhe Zona Aktive nga Cetina.

Përveç këtyre, pjesë e koalicionit janë edhe pesë organizata të tjera joqeveritare, në mesin e të cilëve është edhe MogUL-i nga Ulqini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top