Friday , January 15 2021
Lajmi i fundit

Kolegjiumi i KK: NESËR VENDIMI PËR AKVA-PARK

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Tek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit sot është mbajtur mbledhja e Kolegjiumit në të cilën është vendosur që nesër të vazhdojë Mbledhja e pestë e rregullt e Parlamentit lokal.

Në këtë mbledhje, e cila duhet të fillojë në ora 10, duhet të sillet vendimi për qiradhënie të tokës për ndërtimin e akva-parkut në Shtoj.

Prona me sipërfaqe pre rreth 27 mijë metër katror jepet me qira për 30 vite. Çmimi fillestar për metër katror është 1,1 euro.

Kandidati më serioz ta marrë me qira këtë tokë të komunës është kompania e njohur turke „Polin, e cila ka mbi 2500 parqe ujore në botë.

One comment

  1. Me sa pa shaf un kja kompanija Polin nuk ka 2500 akva-parqe ne bot. Kja kompani nuk merret me menaxhimin dhe udhheqjen e akva-parqeve por me prodhimin e paisjeve per akva-parqe… Te gjitha informatat qe jeni duke i perdorur jeni duke i prezantuar gabimisht.

    Psh. SIX-FLAGS (kompani e cila nderton dhe operon me akva-parqet ma te mira ne bot) e POLIN ja shet paisjet.

    Kemi te bejm me nji situat si psh. te thojme : Simpoja (fabrik e mobiljeve nga Serbija) don me gadit nji hotel ne Ulqin, Simpoja ka referenca se ka gadit 2500 hotele.
    Ndoshta Simpoja ua ka shitur mobiljet 2500 hoteleve ne bot..

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top