Sunday , July 21 2019
Lajmi i fundit

Kolonia e artit figurativ: EKSPOZITË E PËRBASHKËT E 40 ARTISTËVE

Ekspozita telajoPiktorët të cilët në katër ditët e kaluara pikturuan në lokacionet më atraktive në komunën tonë në kuadër të Kolonisë rajonale të artit figurativ “Ulqini në telajo”, ekspozuan të shtunën mbrëma punimet e veta.

Manifestimin e hapi kryetari i Komunës Loro Nrekiq i cili theksoi se Ulqini është më i pasur me këto punime të 40 artistëve nga shtatë shtete të Ballkanit: Kroacia, Shqipëria, Serbia, Maqedonia, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina dhe Mali i Zi.

Organizatorët e kolonisë janë Komuna e Ulqinit, Organizata Turistike dhe Instituti i Librit dhe Promocionit nga Tirana.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top