Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Kompania “Voli”: “REVOLUCIONI AGRAR” NISET NGA SHASI

Bujqesi, PoljoprivredaKompania “Voli” pak kohë më parë ka marr me qira parcelën prej 70 hektarësh në Shas, ku në tre vitet e ardhshme në prodhimtarinë bujqësore do të investojë 1,4 milion euro.
Toka është në fazën e fundit të pastrimit nga shkurret, kaçubat dhe drunjtë, nisi edhe përpunimi, ndërsa u vendosen edhe tri sera me nga 500 metër katror sipërfaqe.
“Projektin e quaj “Revoluacioni agrar”, sepse mendoj që një numër i madh i familjeve dhe amvisërive mund të gjejnë të ardhmen e vet në prodhimin bujqësor të bazuar në teknologjitë modern dhe me angazhim të madh personal”, tha drejtori i agrobiznes sektorit në “Voli” Jarosllav Stupavski.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top