Friday , January 18 2019
Lajmi i fundit

Kompania Voli: TË HËNËN NË SHAS NËNSHKRIMI I KONTRATËS PËR QIRAMARRJEN E TOKËS

Dragan BokanTë hënën, me 18 dhjetor, nënkryetari i Qeverisë Millutin Simoviq do të nënshkruajë kontratën për qiramarrjen e tokës bujqësore në pronësi shtetërore në lokalitetin Shas me përfaqësuesin e qiramarrësit, kryetarin e Këshillit të drejtorëve të kompanisë Voli, Dragan Bokan, deklaruan për Portalin Ul-info nga kjo kompani.

Siç theksohet, për shkak të kushteve klimatike dhe teknike nënshkrimi i kontratës do të bëhet në restorantin Shas.

„Voli“ në lokalitetin Shas ka marrë me qira rreth 70 hektarë të tokës bujqësore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top