Thursday , January 21 2021
Lajmi i fundit

Komuna: BECI DHE BAJRAKTARI DHANË DORËHEQJE

Omer Bajraktari - URAMbas vendimit të Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA të lëshojë koalicionin qeverisës në Ulqin, vijuan hapat konkret të funksionarëve të kësaj parti në pushtetit ekzekutiv.

Dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit dhe menaxherit të Komunës së Ulqinit dhanë sot Safet Beci dhe Omer Bajraktari.

Me këtë formalisht ka pushuar së ekzistuari koalicioni qeverisës në këtë komunë, i cili është formuar 17 shkurt të vitit 2014.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top