Wednesday , December 11 2019
Lajmi i fundit

Komuna: BËHET PREZANTIMI I KOMPLEKSIT TURISTIK „MAVRIAN“

sANDRIKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe arkitekti kryesor i qytetit Aleksandar Daboviq kanë bërë të mërkurën prezantimin e zgjidhjes ideore për kompleksin turistik Mavrian.

Siç thuonë, në këtë hapësirë në mes të gjirit të Valdanosit dhe Krruçit, në sipërfaqen prej rreth 63 hektar, është planifikuar ndërtimi i tre hoteleve luksoze dhe 105 vilave, të cilët gjithsej do të kenë katër deri në pesë mijë shtretër, si dhe marinën.

Nrekiq theksoi se vlera e përgjithshme e projekit kalon shifrën prej 600 milion euro, si dhe që Komuna për këtë gjë do të bisedojë me investitorët potencial.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top