Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

Komuna dhe Qeveria: REPROGAMI I BORXHIT TATIMOR NË 15 VITE

EuroKryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka do të nënshkruajë së shpejti marrëveshjen me Ministrinë e financave për reprogramin e borxhit tatimor në 15 vite, mëson Portali Ul-info.

Marrëveshja ka të bëj edhe me borxhin e ndërmarrjeve publike lokale ndaj shtetit, kështu që, së bashku me mbi dy milion euro të borxhit të komunës, kjo shifër në reprogram do të ishte gjithsej 5,5 milion euro.

Jozyrtarisht mësojmë se edhe Ministria e financave kupton arsyet pse komuna e Ulqinit së shpejti do të vendos në shitje disa lokalitete në pjesën e ngushtë të qytetit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top