Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: 235 KOMPLETE LIBRASH PËR FILLESTARËT

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKomuna e Ulqinit edhe këtë vit për 80 filloristë që ndjekin mësimin në gjuhën zyrtare dhe 155 që do të vijojnë mësimin në gjuhën shqipe do të sigurojë kompletet e librave.

Tenderi për sigurimin e librave është bërë me kohë në bazë të numrit të nxënësve që kanë mbërritur nga shkolllat , ndërsa shpërndarja e tyre do të bëhet në ditën e parë të mësimit më dy shtator.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top