Monday , January 18 2021
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: CAKULI KËSHILLTAR EKONOMIK I CUNGUT

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka emëruar Xhaudet Cakulin si këshilltar të vet për ekonomi. Deri pak kohë më parë Cakuli ishte nënkryetar i komunës.

Cakuli është dhe nënkryetar i Forcës së re demokratike – FORCA, këshilltar i kësaj partie në Parlamentin lokal, ndërsa para dy muajve është zgjedhur kryetar i Këshillit drejtues të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare, këshill i cili përbëhet prej shtat anëtarëve.

Në faqen zyrtare të komunës vazhdon të shkruaj që Cakuli kryen funksionin e nënkryetarit, siç edhe qëndron lajmërimi që Jakup Murati është administratori kryesor në qeverisjen lokale,  edhe pse dha dorëheqja gati para pesë muajve nga ky funksion.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top