Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: HOLLAJ DHE BECI NËNKRYETARË?

Lideri i Lëvizjes qytetare “Perspektiva” dhe njëri nga anëtarët e koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, Amir Hollaj, dhe nënkryetari i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Safet Beci do të jetë nënkryetari i ri i komunës së Ulqinit, mëson Portali UL-info.Hollaj-BeciAto do të emërohen në ato funksione në mbledhjen e parë të ardhshme të Kuvendit komunal.

Me marrëveshjen e liderëve të koalicionit qeverisës është parashikuar që njëri nënkryetar i komunës të jetë edhe nga radhët e Forcës së re demokratike. Pritet që për këtë, si dhe për një sërë funksionesh tjera që i takojnë kësaj parti, ditët e ardhshme të vendosin organet e kësaj parti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top