Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: NIS “AKSIONI LYPËSI”

Lypseti 1Për fat të keq, paraqitja e një numri të madh të lypësve në rrugët e qytetit para sezonit turistik veror ende vazhdon!

Në këtë drejtim, sot, në aksion të koordinuar me autoritetet dhe institucionet kompetente – Drejtorinë e Policisë, Shërbimin e Mbrojtjes dhe Shpëtimit, Policinë Komunale dhe Qendrën për Punë Sociale, filluam realizimin e “Aksionit Lypësit”, në të cilin duke u falenderuar pronarit të supermarketit “Solaris” z. Nikollë Dukagjini, i dorëzuam personave që lypin pako me ushqime, duke ia bërë me dije se lypja në qytetin tonë si destinacion turistik NUK MUND të tolerohet.

Është fakt shqetësues që ata janë lypës, të mitur që sillen të lypin nga të afërmit të ngushtë ose të largët të tyre.

Aksioni do të vazhdojë në ditët në vijim.

Foto: Komuna e Ulqinit

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top