Friday , August 14 2020
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: NREKIQ I URON AMERIKËS DITËN E PAVARËSISË

Loro Nrekic, Ambasador RajnkeE nderuara Ambasadore Dzhudi Rajzing Rajnke dhe i nderuari staf diplomatik i Ambasadës amerikane në Mal të Zi.

Kam kënaqësinë e veçantë, që në emër të komunës së Ulqinit, qytetarëve të tij dhe në emrin tim personal t’Ju urojmë 4 Korrikun, festën e madhe kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Duke inkurajuar bashkëpunimin e mëtejshëm e shumë të frytshëm  në mes  të SHBA-së dhe Malit të Zi , interesimin e vazhdueshëm që tregoni  për Ulqinin dhe diasporen tonë në SHBA, urojmë që këto ditë festive t’i kaloni në mënyrën sa më të mirë të mundshme.

Me rrespekt !

Kryetari i Komunes se Ulqinit

Loro Nrekiq

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top