Wednesday , January 20 2021
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: PESË MIJË EURO NDIHMË PËR KROACINË

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqKryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi ka propozuar  që me një shumë prej 5.000 eurosh të ndihmohen  banorët e Kroacise të cilët u goditën nga termeti  katastrofal.

Me këtë tregohet  një solidaritet  njerëzor me popullin dhe autoritet  kroate. Banorët e Ulqinit janë pranë qytetarëve të Kroacisë dhe veçmas me familjet që kanë humbur të  dashurit e tyre dhe ata që kanë pësuar nga termeti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top