Tuesday , January 28 2020
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: PLANIFIKOJNË HUAMARRJE TË RE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjQeverisja lokale në Ulqin ka përgatitur vendimin e ri për huamarrje kreditore me vlerë 650 mijë euro, mëson Portali Ul-info.

Ky propozim vendim do të jetë pjesë e seancës së parë të Kuvendit komunal të Ulqini, i cili me 1 mars fillon sesioni e rregullt pranveror.

Në këtë dokument thuhet se Komuna merr huamarrje kreditore “për vazhdimin e realizimit të Planit sanues dhe tejkalimin e vështirësive financiare për çka është marrë pëlqimi i Ministrisë së financave”.

Përndryshe, buxheti i Komunës së Ulqinit në këtë vit është planifikuar në shumën prej 15,37 milion euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top