Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Komuna e Ulqinit: REKONSTRUIMI I KAPELËS

Avdo DervishiNë ditët në vijim fillon rekonstruktimi i Kapelës në Ulqin. Punët do ti zhvilloj kompania Sh.P.K. “GKM” nga Podgorica me të cilën është nënshkruar kontrata.

Vlera e këtij investimi është 49.919,07 eur. Punimet duhen te kryhen brenda 35 ditëve.

Mbikëqyrjen e punimeve do ta bej Sh.P.K. “Agjencia për ndërtim dhe zhvillim” – Ulqin, kumtohet nga Sekretariati për çështje komunale dhe mbrojtje të ambientit jetësor të cilin e udhëheq Avdulla Dervishi.

One comment

  1. cka me ba kete kapel? pse me hjell 40 e sa mi euro?
    a ka kjen kush ne Tivar me pa se si duket kapela?
    pun pa lidhje si te gjitha tjerat ne ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top