Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

Komuna: JEPEN KUSHTET UT PËR AKVA PARK

Akva park, Slide 9Pas ditës së sotme, ndërtimi i parkut ujor në Shtoj është një hap më afër realizimit. Siç është pohuar për Portalin Ul-info, Sekretariati komunal për urbanizëm dhe rregullim hapësinor ka dhënë kushtet urbanistike-teknike për atë objekt.

Mësojmë se po ashtu ditët e ardhshme do të përfundojë projekti për akva parkun, ndërsa menjëherë do të nisin hulumtimet gjeoteknike të terrenit.

Pritet që kjo procedurë të kryhet deri në fund të marsit, kur duhet të fillojnë punimet për ndërtimin dhe montimin e objekteve qendrore.

Qyteti ujor, investim me vlerë 7,5 milion euro, duhet të jetë në funksion deri në fillim të korrikut.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top