Friday , March 22 2019
Lajmi i fundit

Komuna: NREKIQ BISEDOI ME REKTORIN E UNIVERSITETIT “ADRIATIK”

IMG-bd54d35265857aff8859e8779188026e-VNë Ulqin qëndroi Rektori i Univesrsitetit,, Adriatik,,Prof. Dr Stevo Nikiq me bashkëpunëtorë.

Ai u takua me kryetarin e Ulqinit Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorët  e tij.

Në takim u vlerësua  puna e këtij institucioni i cili prej vitesh funksionon  në qytetin tonë e që i mundëson të rinjve tanë që studimet e larta ti kryejnë në vendlindje.

Edhe me këtë rast kryetari i Ulqinit Nrekiq  tha se Universiteti mund të llogarisë në një  partner të sinqertë.

Nga auditoret e Universitetit –Dega në Ulqin  ditë më parë u organizua  dhe ceremonia me studentët e gjeneratës së parë të diplomuar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top