Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

Komuna: NREKIQ UROI BESIMTARËT ISLAM FILLIMIN E MUAJIT TË SHENJTË TË RAMAZANIT

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqTë nderuar besimtarë!

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit,muajit me vlerë dhe rëndësi të veçantë ju uroj agjërim të lehtë dhe të pranueshëm!

Le të shërbejë ky Muaj që të lëmë mënjanë ndasitë dhe të forcojmë zërin e ndërgjegjes sonë duke iu gjendur më afër njëri-tjetrit me respekt e dashuri,

T’i shtojmë adhurimet tona, t’i shtojmë veprat e mira, të jemi më solidar e human, më social, më tolerant e mirëkuptues se gjatë muajve të tjerë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top