Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Komuna: OBJEKTI KONTESTUES NË KALA NUK DO TË LEGALIZOHET

Objekti ne Kala, Objekat u Starom graduKompania “SJ Property” nga Podgorica, e cila është pronare e objektit kontestues me sipërfaqe disa qindra metra katror në Kala dhe i cili paraqet rrezik për qytetarët, ka dorëzuar kërkesën për legalizimin e tij, shkruan “Vijesti”.

Por, siç tha për këtë gazetë sekretari komunal për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm Mehmet Milla, kërkesa u refuzua, sepse dokumentacioni nuk ishte i plotë.

Nga URA vlerësuan se ky objekt paraqet rrezik për kandidimin e Kalasë në UNESCO, si dhe që administrata lokale duhet të ndërmarr masat urgjente të sanimit të gjendjes dhe dëmit të shkaktuar me këtë ndërtim.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top