Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

MISS GLOBE 2018: PJESËMARRËSET VIZITUAN KOMUNËN

mISS gLOBE56 vajza nga vende të ndryshme  të botës që konkurojnë për kurorën e ,,Miss Globe 2018,, vizituan komunën e Ulqinit ku u pritën nga udhëheqësit komunal.

Ky aktivitet e kthen Ulqinin në një vend jo vetëm të konkursit të bukurësë por promovon edhe turizmin.

Vajzat pjesëmarrëse kanë vizituar  pjesë interesante të Ulqinit dhe rrethinës dhe kanë mbetur të mahnitura  me pejsazhet e mrekullueshme të Ulqinit.

Finalja e  madhe e eventit do të mbahet në Tiranë me 21 tetor.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top