Saturday , May 25 2019
Lajmi i fundit

Komuna: PROPOZOHET BUXHETI ME VLERË MBI 16 MILION EURO

Sead OsmanovicBuxheti i Komunës së Ulqinit në vitin e ardhshëm do të jetë 16,144 milion euro, njoftohet nga Sekretariati për Buxhet dhe Financa.

Siç theksohet, buxheti kapital, gjegjësisht investimet do të jenë 62 për qind nga këto mjete, gjegjësisht rreth 10 milion euro.

Buxheti për vitin 2019 do të miratohet në mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Ulqinit e cila do të mbahet muajin e ardhshëm.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top