Thursday , February 27 2020
Lajmi i fundit

Komuna: PUBLIKOHET PROPOZIMI I PLANIT PËR LUFTËR KUNDËR KORRUPSIONIT

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Në faqen e komunës së Ulqinit është publikuar Propozimi i Planit të aksionit për luftë kundër korrupsionit në nivel lokal (LAP) për vitin 2014-2015.

Siç thuhet, propozimi ishte gati që në korrik të vitit të kaluar dhe është e pakuptueshme pse është pritur kaq gjatë që të publikohet, si dhe cila ishte pengesa që ai të miratohet në seancat e vjeshtës të Parlamentit komunal.

Për shkak të mosmiratimit të LAP-it organizatat joqeveritare kanë kritikuar pushtetin lokal.

Sipas njoftimeve jozyrtare, ky dokument duhet të jetë në rend të ditës të seancës së marsit të Kuvendit komunal të Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top