Sunday , September 27 2020
Lajmi i fundit

KOMUNA: PUNËTORËT E NDËRMARRJES KOMUNALE DHE ZJARRFIKËSIT BËNË PUNË TË JASHTËZAKONSHME

 

Komunalja, Komunalno 2Nga administrate lokale vlerësuan se punëtorët e ndërmarrjes “Veprimtaritë Komunale” dhe të Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit këto ditë bënë punë të jashtëzakonshme gjatë larjes së rrugëve, trotoareve dhe hapësirave tjera publike në tërë territorinë e kësaj komune.

Rrugët janë larë me klor, si dhe të gjithë kontejnerët, poshtë të cilëve është vendosur gëlqerja.

Sot kjo punë u krye edhe në të gjithë fshatrat e zonës së Anës së Malit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top