Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

Komuna: PUSHTETIN DO TA PËRBËJNË 30 NGA 33 KËSHILLTARË

kuvendi-i-ot-ulqinPushteti i ri komunal do të ketë përkrahjen e 30 nga gjithsej 33 këshilltarë në parlamentin lokal, ose mbi 90 për qind të përfaqësuesve të popullit.

Kjo do të thotë se përveç PDS-së, Forcës, Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe UDSH-në, në pushtet do të jenë edhe përfaqësuesit e Socialdemokratëve dhe Partisë Boshnjake.

Në opozitë në Ulqin do të mbesin vetëm tre këshilltarë: dy nga URA dhe një nga Partia Socialdemokrate.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top