Tuesday , December 11 2018
Lajmi i fundit

Komuna: SHPALLET KONKURSI PËR NDARJEN E MJETEVE TË OJQ-VE

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKomuna e Ulqinit ka shpallur thirrjen publike për ndarjen e mjeteve për projektet e organizatave të shoqërisë civile.

Siç tha kryetarja e Komisionit dhe nënkryetarja e Komunës Hadixha Gjoni, ky konkurs do të jetë i hapur deri me 4 dhjetor.

Me buxhet të Komunës së Ulqinit për vitin 2017 për punën e organizatave joqeveritare janë paraparë 40.000 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top