Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

Komuna: SI TË SILLEN NDIHMAT NË SHQIPËRI

 

Dëshirojmë të bejmë me dije dokumentacionin qe duhet të përgatisin shoqatat, individët apo çdo ent juridik që dëshirojnë të sjellin në Shqipëri ndihma humanitare për përballimin e situatës së rëndë të tërmetit që goditi vendin tonë me datë 26 nëntor 2019.

Dhuruesi duhet të hartojë:

  1. Aktin e dhurimit, shkrese te thjeshte. Dhuruesi deklaron se ndihmat humanitare akordohen per fatkeqësi natyrore tërmetin e ndodhur ne 26 nëntor 2019 per qytetin e Durrësit/ Tiranes/Thumanës, sipas dëshirës se dhuruesit. Pritës i dhurimit per te lehtësuar procedurat doganore dhe per një koordinim sa me te shpejte te shënohet Ministria per Evropën dhe Punët e Jashtme të RSH-se.                          NIPT  J92322004M
  2. Akti i dhurimit duhet te shoqërohet me listen e sendeve qe dhurohen.

One comment

  1. Oooooo Shyptar, nese keni mundsi edhe deshire me i nimu popullit te pa fat, bani at gja me dor t vet ose nepni organizatave humanitare fetare se nese ja nepni komunes ose OJQ, ka shansa shum t mira se nuk ka me mrrit ndihma aty ku isht nis. Kta jan njerz pa moral e pa shpirt, fatkeqsin e popullit kajn me e keqperdor per proftin e vet. Tesh vij zgjedhjet edhe tesh lefin se i kajn nimu edhe se jan munu demek

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top