Wednesday , January 29 2020
Lajmi i fundit

Komuna: SONTE FILLON “FAIR FEST – ULQIN 2019”

Sajam Mogul OpstinaKomuna e Ulqinit  njoftoi se sonte prej orës 20:00, në Ranë, solemnisht do të hapet Panairi i Prodhimeve Vendore “Fest Fest- Ulqin 2019”, me ç’rast është paraparë edhe programi i begatë kulturo – artistik.

Në panair produktet e veta do t’i ekspozojnë gratë sipërmarrëse të Shoqatës të Grave Prodhuese nga Ulqini.

Panairi i prodhimeve vendore “Fair Fest” është aktivitet i cili realizohet në kuadër të projektit “The Femine Side of Quality”, të cilin Komuna e Ulqinit e implementon në partneritet me OJQ MogUL, Bashkinë e Mirditës dhe Qendrën UET nga Tirana.

Për shkak të mbajtjes së këtij manifestimi prej orës 19 në Ranë do të ndalohet komunikacioni.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top