Saturday , January 19 2019
Lajmi i fundit

Komuna: SONTE STËRPIKJA E DYTË E MUSHKONJAVE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjFirma e specializuar ,,Veterinum,, bëri  stërpikjen e  pare te mushkonjave  në territorin e komunës së Ulqinit. Duke e marrë parasyshe kohën  me lagështi të madhe rezultatet nuk dhanë  pritshmërinë e dëshiruar. Andaj sot me 1.07.2016 ne ora 21 e 30 minuta , planifikohet  dhe një stërpikje tjeter vecmas vendet qe paraqesin burim te mushkonjave do te jene ne qender te vemendjes. Edhe kete rralle do te perdoret  preparati   DELTAMETHRIN që përdoret edhe nga vendet e BE.

Ne kete akcion do ti mundesohet pjesemarrja  edhe  perfaqesuesve te Bashkesise lokale te Shtojit.

Sekretari i Sekretariatit per ceshtje komunale Mustafe Gorana  thote  se situata do te jete nen kontroll te vazhueshem  dhe varesisht nga nevojat do te intervenohet.  Per kete  me kohe do te jene te njoftuar edhe rritesit e bleteve qe ne kohe  te menjanojne kosheret .

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top