Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

Komuna: VALON BUZUKU U.D. I ARKITEKTIT KRYESOR TË QYTETIT

VALON-BUZUKUKryetari i Komunës Nazif Cungu, emëroi Valon Buzukun, inxhinierin e arkitekturës, për ushtrues të detyrës të arkitektit kryesor të komunës.

Funksioni i arkitektit është i paraparë me Ligjin e ri të planifikimit hapësinorë dhe ndërtimit të objekteve, e për ushtrimin e kësaj detyre duhet përgatitje e lartë  profesionale dhe përvojë pune prej 10 vitesh në arkitekturë dhe  urbanizëm.

“Nisur nga aftësitë e deritanishme profesionale i emëruari plotëson të gjitha kushtet për të ushtruar me sukses detyrën e lartpërmendur”, shtohet në kumtesë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top