Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Komunikacioni: FËMIJËT MËSUAN PËR TË DREJTAT DHE OBLIGIMET E TYRE

shenja e komunikacionit, saobracajni znakFëmijët në shkollat e Ulqinit mësuan këto ditë për sjelljen dhe sigurinë në komunikacion.

Po ashtu, atyre iu ndan fletushkat në dy gjuhë në të cilët janë shpjeguar të drejtat dhe obligimet e tyre në komunikacion.

Aksionin në mënyrë të përbashkët e organizuan Komuna e Ulqinit, Drejtoria e Policisë, Auto Shkolla “Ferrari” dhe OJQ “Shoqata për Siguri në Komunikacion”, në krye të të cilës është mr. Jozo Briskoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top